Kategorier
Okategoriserade

Nu börjar vi med seriespel!

Nu drar vi igång seriespelet!

Många har frågat efter det och vi har lyssnat på er och känner att nu kan vi äntligen dra igång seriespelet! Smittspridningen har nu minskat så pass här i Hjo att vi känner oss trygga med att dra igång seriespelet då Hjo Kommun åter har öppnat upp guldkrokshallen och fotbollsplanerna. 

Varför ska du anmäla dig och vara med i seriespelet här i Hjo?

1, Vi kommer spela seriematcherna måndagar-torsdag 1630-1800, 1800-1930 och 1930-2100 ( alternativt 2100-2230 om det skulle bli många lag anmälda) vilket av de flesta anses som de bästa och populäraste tiderna. 

2, Matchtiden är 1,5 timme vilket är den speltid de flesta föredrar då de tycker att 1 timme är för kort som är den tid många andra serier runt om i skaraborg spelar sina matcher.

3, Man kommer få en tid tilldelat till sig och om tiden ej passar är det fritt att byta till övriga lediga 1,5h timmar som passar båda lagen.

4, Kostnad per lag och serie är 2000kr /lag och serie. I detta ingår 10,5 timmars speltid, anmälningsavgift på 50 kr (avgift bokningssidan tar för seriespel) vilket gör att man får 10% rabatt på speltiden! Det är alltså billigare och vara med i seriespelet än att bara boka tider och spela!!! ( 8 lag per serie). Skulle det bli 7 lag i någon serie så kommer 270 kr dras av det vill säga kosta 1730 kr/lag och skulle det bli 9 lag  läggs 270 kr på anmälningsavgiften och kosta 2270 kr/lag. Målet är att vara 8 lag/division men kan bli 7-9 beroende på hur många som anmäler sig. 

Hur anmäler jag mig?

Du mailar in ditt och din partners namn samt eran nivåer, vad ni vill att ert lag ska heta och vilken serie ni vill delta i till info@hjopadel.se

Hur gör jag om saknar en partner?

Det enklaste sättet att söka en partner att spela seriespelet ihop med är att söka en partner i “Padel i Hjo” gruppen på facebook, “Padelpoolen Skaraborg” gruppen på facebook eller i “Hjo” gruppen på facebook. Skriv då vilken nivå du är på och till vilken serie du söker en partner. Vi kommer att ha 3 olika serier. En för herrar, en för damer och en mixed (där spelar men en kille och en tjej i lag).

Sista anmälningsdag är måndagen den 10/5.

Seriespelet startar v20.

Har ni några frågor är det bara att kontakta mig (Niclas) på 0730606381 eller maila till info@hjopadel.se

// Niclas