Kategorier
Okategoriserade

Seriespel omgång 4!

Omgång 3 av seriespelet börjar lida mot sitt slut och de flesta lagen har redan spelat klart eller har en match kvar att spela. Sista datumet för omgång 3 av seriespelet är 31/12.

Nu öppnar vi anmälan för omgång 4 av seriespelet! Sista anmälningsdag för omgång 4 av seriespelet är måndagen den 3/1 sen drar seriespelet igång under veckan 2.

Nytt för säsong 4 är att vi kommer ha en nybörjarserie då det varit stor efterfrågan av våra nya duktiga spelare att också vara med och spela seriespel. Nybörjarserien är perfekt för er som precis börjat spela padel eller spelat ett tag men inte vill vara med i vårt vanliga seriespel. Vill ni ha hjälp att hitta och möta motstånd på er nivå är nybörjarserien perfekt för er. I nybörjarserien kan ett lag bestå av 2 tjejer, 2 killar eller en tjej och en kille. Rekommenderad nivå för nybörjarserien är nivå 1-3.

Varför ska du anmäla dig och vara med i seriespelet här i Hjo?

1, Vi kommer i första hand att spela seriematcherna måndagar-fredag 1630-1800, 1800-1930 och 1930-2100 ( alternativt 2100-2230 om det skulle bli många lag anmälda) vilket av de flesta anses som de bästa och populäraste tiderna. 

2, Matchtiden är 1,5 timme vilket är den speltid de flesta föredrar då de tycker att 1 timme är för kort som är den tid många andra serier runt om i skaraborg spelar sina matcher.

3, Man kommer få en tid tilldelat till sig och om tiden ej passar är det fritt att byta till övriga lediga 1,5h timmar som passar båda lagen.

4, Spela jämna och roliga matcher mot nytt motstånd.

5, Kostnad per lag och serie är 2000kr /lag och serie. I detta ingår 10,5 timmars speltid, anmälningsavgift på 50 kr (avgift bokningssidan tar för seriespel) vilket gör att man får 10% rabatt på speltiden! Det är alltså billigare och vara med i seriespelet än att bara boka tider och spela!!! ( 8 lag per serie). Skulle det bli 7 lag i någon serie så kommer 270 kr dras av det vill säga kosta 1730 kr/lag och skulle det bli 9 lag läggs 270 kr på anmälningsavgiften och kosta 2270 kr/lag. Målet är att vara 8 lag/division men kan bli 7-9 beroende på hur många som anmäler sig. Skulle det bli 4 eller 5 lag i en serie möts man 2 gånger.

6, Vinnande laget vinner 500 kr (250 kr var) att spela för hos oss på Hjo Padel.

Hur anmäler jag mig?

Du mailar in ditt och din partners namn samt eran nivåer, vad ni vill att ert lag ska heta och vilken serie ni vill delta i (herr, dam, mixedserien eller nybörjarserien) till info@hjopadel.se

Hur gör jag om saknar en partner?

Det enklaste sättet att söka en partner att spela seriespelet ihop med är att söka en partner i “Padel i Hjo” gruppen på facebook, “Padelpoolen Skaraborg” gruppen på facebook eller i “Hjo” gruppen på facebook. Skriv då vilken nivå du är på och till vilken serie du söker en partner. Det går även bra att höra av sig till mig (Niclas) så ska jag göra mitt bästa för att hjälpa till. Vi kommer att ha 4 olika serier. En för herrar, en för damer och en mixedserie (en kille och en tjej per lag) och nybörjarserie.

Sista anmälningsdag är måndagen den 3/1.

Seriespelet startar v2.

Regler:

Spel och räkning

• Matchtiden är 90 min inklusive inbollning på 5 min.

• Första serven lottas.

• Ni spelar setspel och räknar som i tennis.

Det är INTE No-add (golden point) som gäller, vid 40 lika så måste man vinna med 2 bollar precis som i tennis.

• Vi spelar 3 set eller så långt vi hinner. Skulle ni hinna klart 3 set innan tiden är slut fortsätter ni givetvis att spela utan att det räknas in i seriespelet tills tiden är slut.

• Vid 6 lika i ett set spelas tiebreak till 7 vunna poäng (man måste vinna med 2 poäng).

• Hemmalaget står för nya bollar. Skulle lagen vara oense om bollarnas kvalite spelar vi alltid med RS champions choice som finns att köpa i varuautomaten.

Poängberäkning

• Varje vunnet ’fullbordat set’ ger 3 poäng.

• Blir det lika i sista setet får båda lagen 1 poäng.

• Varje vunnet ’ofullbordat set’ , tex 3-1, ger 1 poäng.

• För att få poäng för vunnen match måste man vinna två set.

Exempel

Finns det tid kvar så fortsätter spelet med ett 3:e set även om ett lag vunnit de 2 första seten.

Ex: 6-3, 6-0, 2-1 ger 7 poäng till segrarna.

Ex: 7-6, 4-4 ger 4 poäng till segrarna och 1 poäng till förlorarna.

Vinner ett lag med 3 fullbordade set så får laget 9 poäng.

Alla games räknas in i vunna och förlorade games.

Tabellplacering

• Tabellplacering vid samma poäng avgörs via games, set och inbördes möten i turordning.

• Varje lag dömer på sin sida.

• WO: Om ett av lagen inte kan ställa upp trots upprepade försök att hitta lämplig tid så anses det andra laget ha segrat med 6-0, 6-0, 6-0.

Resultatet rapporteras på samma sätt som övriga matcher.

Flytta speltiden

Om ett lag inte kan spela på bokad tid så får man kontakta motståndarna och försöka komma överens om annan tid.

Ombokning ska göras under ’Boka matcher’ i tävlingsmenyn!

Man får endast boka 90min banor.

Ombokning av tid måste göra MINST 12 timmar innan matchstart men se till att boka om så fort ni vet att ni inte kan spela av respekt för era motståndare och de andra som är med i seriespelet.

Skulle man bli sjuk eller få förhinder och av någon anledning inte kunna spela matchen och det är mindre än 12 timmar till matchstart får man ta in en reserv istället!

Kan man inte lösa en reserv blir det WO och motståndarna får fritt disponera speltiden.

Det är okej om båda lagen vill spela matchen vid ett senare tillfället trots att egentligen WO gäller köpa/boka en ny tid och spela matchen på men då måste båda lagen gå med på det och matchen spelas innan sista datumet för seriespelet. 

Rapportera resultatet

Vinnande spelare ansvarar för att resultatet fylls i på internet/ Bokningssidan.

Se ’Ange resultat’ i menyn.

Reserver

Ett lag får vid förhinder sätta in en reserv. Det behöver inte anmälas, men en spelare får bara representera ett och samma lag per division. ( man får ta in en spelare från en lägre serie tex. de som spelar i division 1 får ta in en reserv från division 2 men inte tvärtom.)

Tabeller

Tabeller skapas automatiskt och kan ses av alla i klubben.

Se ’Tabeller’ i menyn.

I övrigt gäller det att hålla sig till padels generella regler och se till att ha riktigt roligt!

OBS! vi kommer byta bokningssystem till Playtomic den 3 januari så ombokning av matcher samt hur man lägger in resultaten kommer ske lite annorlunda denna omgången. Mer information kommer är övergången är klar!

Har ni några frågor är det bara att höra av er till mig (Niclas) på 0730606381 eller info@hjopadel.se

Lycka till!

Tävlingsledningen

Kategorier
Okategoriserade

THE OPEN ARENA PADEL TOUR

Turnering: THE OPEN ARENA PADEL TOUR

Kval till Huvudturneringen! Båda Finalparen går vidare!

Mixed-Klass spelas 19 Dec kl 9-15 på Hjo Padel. Sista anmälningsdag 14 dec.

Herrar A-Klass (Medel+/Medel++) spelas 18 Dec kl 8-14 på Hjo Padel. Sista anmälningsdag 13 dec.

Herrar B-Klass (Nybörjare/Medel) spelas 11 Dec 8-14 på Hjo Padel. Sista anmälningsdag 6 dec.

Damer A-Klass (Medel+/Medel++) spelas 18 Dec 14-20 på Hjo Padel. Sista anmälningsdag 13 dec.

Damer B-Klass (Nybörjare/Medel) spelas 11 Dec 14-20 på Hjo Padel. Sista anmälningsdag 6 dec.

Max 20 lag per Klass:

4 grupper med 5 lag i varje grupp.

1:an och 2:an i varje grupp går till A-slutspel.

3:an och 4:an i varje grupp går till B-slutspel.

Alla lag är garanterade minst 4 matcher och 16/20 lag går vidare till slutspel!

Regler:

Varje match spelas bäst av ett set med golden point.

Vid 40-40 spelas en avgörande boll (golden point), mottagande laget bestämmer i vilken ruta serven ska spelas. 

Vid 6-6 blir det ett avgörande tiebreak till 7 (måste vinna med 2 bollar).

Vilka som börjar serva lottas.

Uppvärmning sker utanför banan och max 2 min inspelning innan match. 

Vid samma poäng i gruppspelet mellan ett eller flera lag avgör gameskillnad, inbördes möten mellan de inblandade lagen, antal vunna game och lottning.

Vanliga padelregler och lagen dömer sin egna sida.

Det vinnande lager rapporterar in resultatet till tävlingsledningen.

Priser Kval:

De båda finallagen från varje klass går vidare till det stora finalspelet där de möter finallagen från de andra grupperna utan extra kostnad. Matchkläder att spela finalspelet i. De andra kvalen till det stora finalspelet spelas på Padel & Friends i Habo, Skärstad Padel, Höglandets Padelcenter, Vaggeryds Padelcenter och Eksjö Padelcenter. Vinnarna av B-slutspelet vinner 500 kr var (1000 kr) i spelvärde hos oss på Hjo Padel.

Finalspelet:

Finalspelet för Mixed-Klassen kommer hållas på Padel & Friends i Habo den 22-23 januari.

Finalspelet för Herrar B-Klass (Nybörjare/Medel) och Damer B-Klass (Nybörjare/Medel) kommer hållas på Vaggeryds Padelcenter den 29-30 januari.

Finalspelet för Herrar A-Klass (Medel+/Medel++) och Damer A-Klass (Medel+/Medel++) kommer hållas på Skärstad Padel den 5-6 februari.

Anmälan:

Anmälan görs via mail till info@hjopadel.se där ni skriver vilka som ingår i ert lag vilket lagnamn ni vill ha samt vilken klass ni vill spela i. Först till kvarn gäller och platsen blir bekräftad när anmälningsavgiften är betald. Anmälningsavgiften swishas av en i laget  till 1234100988 och i meddelande skriver ni ert lagnamn och vilken klass ni vill delta i.

Kostnad: 

Kostnaden för turneringen är 700 kr/lag.

Kategorier
Okategoriserade

Seriespel omgång 3!

Omgång 2 av seriespelet börjar lida mot sitt slut och de flesta lagen har redan spelat klart eller har en match kvar att spela. Sista datumet för omgång 2 av seriespelet är 24/10. Nu öppnar vi anmälan för omgång 3 av seriespelet! Varför ska du anmäla dig och vara med i seriespelet här i Hjo?1, Vi kommer spela seriematcherna måndagar-fredag 1630-1800, 1800-1930, 1930-2100 och 2100-2230. 2, Matchtiden är 1,5 timme vilket är den speltid de flesta föredrar då de tycker att 1 timme är för kort som är den tid många andra serier runt om i skaraborg spelar sina matcher.3, Man kommer få en tid tilldelat till sig och om tiden ej passar är det fritt att byta till övriga lediga 1,5h timmar som passar båda lagen.4, Spela jämna och roliga matcher mot nytt motstånd.5, Kostnad per lag och serie är 2000kr /lag och serie. I detta ingår 10,5 timmars speltid, anmälningsavgift på 50 kr (avgift bokningssidan tar för seriespel) vilket gör att man får 10% rabatt på speltiden! Det är alltså billigare och vara med i seriespelet än att bara boka tider och spela!!! ( 8 lag per serie). Skulle det bli 7 lag i någon serie så kommer 270 kr dras av det vill säga kosta 1730 kr/lag och skulle det bli 9 lag läggs 270 kr på anmälningsavgiften och kosta 2270 kr/lag. Målet är att vara 8 lag/division men kan bli 7-9 beroende på hur många som anmäler sig. Hur anmäler jag mig? Du mailar in ditt och din partners namn samt eran nivåer, vad ni vill att ert lag ska heta och vilken serie ni vill delta i (herr, dam eller mixed) till info@hjopadel.seHur gör jag om saknar en partner? Det enklaste sättet att söka en partner att spela seriespelet ihop med är att söka en partner i “Padel i Hjo” gruppen på facebook, “Padelpoolen Skaraborg” gruppen på facebook eller i “Hjo” gruppen på facebook. Skriv då vilken nivå du är på och till vilken serie du söker en partner. Vi kommer att ha 3 olika serier. En för herrar, en för damer och en mixedserie (en kille och en tjej per lag).Sista anmälningsdag är måndagen den 25/10.Seriespelet startar v44.Har ni några frågor är det bara att kontakta mig (Niclas) på 0730606381 eller maila till info@hjopadel.se

Kategorier
Okategoriserade

Seriespel omgång 2

Nu är anmälan öppen för omgång 2 av seriespelet.

Varför ska du anmäla dig och vara med i seriespelet här i Hjo?

1, Vi kommer i första hand att spela seriematcherna måndagar-torsdag 1630-1800, 1800-1930 och 1930-2100 ( alternativt 2100-2230 om det skulle bli många lag anmälda) vilket av de flesta anses som de bästa och populäraste tiderna. 

2, Matchtiden är 1,5 timme vilket är den speltid de flesta föredrar då de tycker att 1 timme är för kort som är den tid många andra serier runt om i skaraborg spelar sina matcher.

3, Man kommer få en tid tilldelat till sig och om tiden ej passar är det fritt att byta till övriga lediga 1,5h timmar som passar båda lagen.

4, Spela jämna och roliga matcher mot nytt motstånd.

5, Kostnad per lag och serie är 2000kr /lag och serie. I detta ingår 10,5 timmars speltid, anmälningsavgift på 50 kr (avgift bokningssidan tar för seriespel) vilket gör att man får 10% rabatt på speltiden! Det är alltså billigare och vara med i seriespelet än att bara boka tider och spela!!! ( 8 lag per serie). Skulle det bli 7 lag i någon serie så kommer 270 kr dras av det vill säga kosta 1730 kr/lag och skulle det bli 9 lag  läggs 270 kr på anmälningsavgiften och kosta 2270 kr/lag. Målet är att vara 8 lag/division men kan bli 7-9 beroende på hur många som anmäler sig. 

Hur anmäler jag mig?

Du mailar in ditt och din partners namn samt eran nivåer, vad ni vill att ert lag ska heta och vilken serie ni vill delta i till info@hjopadel.se

Hur gör jag om saknar en partner?

Det enklaste sättet att söka en partner att spela seriespelet ihop med är att söka en partner i “Padel i Hjo” gruppen på facebook, “Padelpoolen Skaraborg” gruppen på facebook eller i “Hjo” gruppen på facebook. Skriv då vilken nivå du är på och till vilken serie du söker en partner. Vi kommer att ha 2 olika serier. En för herrar och en för damer skulle det finnas intresse och för en mixedserie (en kille och en tjej per lag) så löser vi givetvis det.

Sista anmälningsdag är måndagen den 16/8.

Seriespelet startar v34.

Regler:

Spel och räkning

• Matchtiden är 90 min inklusive inbollning på 5 min.

• Första serven lottas.

• Ni spelar setspel och räknar som i tennis.

Det är INTE No-add (golden point) som gäller, vid 40 lika så måste man vinna med 2 bollar precis som i tennis.

• Vi spelar 3 set eller så långt vi hinner. Skulle ni hinna klart 3 set innan tiden är slut fortsätter ni givetvis att spela utan att det räknas in i seriespelet tills tiden är slut.

• Vid 6 lika i ett set spelas tiebreak till 7 vunna poäng (man måste vinna med 2 poäng).

• Hemmalaget står för nya bollar. Skulle lagen vara oense om bollarnas kvalite spelar vi alltid med RS champions choice som finns att köpa i varuautomaten.

Poängberäkning

• Varje vunnet ’fullbordat set’ ger 3 poäng.

• Blir det lika i sista setet får båda lagen 1 poäng.

• Varje vunnet ’ofullbordat set’ , tex 3-1, ger 1 poäng.

• För att få poäng för vunnen match måste man vinna två set.

Exempel

Finns det tid kvar så fortsätter spelet med ett 3:e set även om ett lag vunnit de 2 första seten.

Ex: 6-3, 6-0, 2-1 ger 7 poäng till segrarna.

Ex: 7-6, 4-4 ger 4 poäng till segrarna och 1 poäng till förlorarna.

Vinner ett lag med 3 fullbordade set så får laget 9 poäng.

Alla games räknas in i vunna och förlorade games.

Tabellplacering

• Tabellplacering vid samma poäng avgörs via gameskillnad.

• Varje lag dömer på sin sida.

• WO: Om ett av lagen inte kan ställa upp trots upprepade försök att hitta lämplig tid så anses det andra laget ha segrat med 6-0, 6-0, 6-0.

Resultatet rapporteras på samma sätt som övriga matcher.

Flytta speltiden

Om ett lag inte kan spela på bokad tid så får han kontakta motståndarna och försöka komma överens om annan tid.

Ombokning ska göras under ’Boka matcher’ i tävlingsmenyn!

Man får endast boka 90min banor.

Rapportera resultatet

Vinnande spelare ansvarar för att resultatet fylls i på internet/ Bokningssidan.

Se ’Ange resultat’ i menyn.

Reserver

Ett lag får vid förhinder sätta in en reserv. Det behöver inte anmälas, men en spelare får bara representera ett och samma lag. ( man får ta in en spelare från en lägre serie tex. de som spelar i division 1 får ta in en reserv från division 2 men inte tvärtom.)

Tabeller

Tabeller skapas automatiskt och kan ses av alla i klubben.

Se ’Tabeller’ i menyn.

I övrigt gäller det att hålla sig till padels generella regler och se till att ha riktigt roligt!

Har ni några frågor är det bara att höra av er till mig (Niclas) på 0730606381 eller info@hjopadel.se

Lycka till!

Tävlingsledningen

// Niclas

Kategorier
Okategoriserade

Anmälan öppen för Seriespel omgång 2!

Vi gratulerar seriesegrarna i seriespelet och tackar alla som varit med och gjort det till en väldigt rolig första omgång av seriespelet! ☺️🎾 Damer div 1 vanns av Team Linkan, Herrar div 3 vanns av Rilheim & Fagerlund, Herrar div 2 vanns av Glasmästarna och Herrar div 1 vanns av Hjo Padel. Redan nu kan ni anmäla er till omgång 2 av seriespelet! Seriespelet drar igång igen vecka 34 och sista anmälningsdag är måndagen den 16/8. Du anmäler dig precis som förra gången via Mail till info@hjopadel.se glöm inte skriva lagets namn, vilka spelare som ingår i laget och vilken nivå ni håller. Det kommer vara samma upplägg som förra gången och vi hoppas på ännu fler lag denna omgång! För mer info om seriespelet gå in på hjopadel.se, nyheter och läs inlägget Nu börjar vi med seriespel från 3 maj.

Kategorier
Okategoriserade

Sommarlovspriser!

Från och med imorgon 28/6-17/8 kommer vi på Hjo Padel ha sommarlovspriser!🎾

Vardagar:

06-12: 200kr/h

12-22: 300kr/h

22-24: 200kr/h

Helger:

06-09: 200kr/h

09-22: 300kr/h

22-24: 200kr/h

Passa på att spela lite extra nu när vi har rabatterade priser under sommaren så ni som tänkt vara med i serien till hösten kommer väl förberedda ☺️💪🏻 mer info om höstens seriespel kommer under nästa vecka! Glad sommar på er alla önskar Hjo Padel 🎾☀️#hjopadel

Kategorier
Okategoriserade

Regler Seriespel

Spel och räkning

• Matchtiden är 90 min inklusive inbollning på 5 min. Hemmalag står för bollar.

• Första serven lottas.

• Ni spelar setspel och räknar som i tennis.

Det är INTE No-add (golden point) som gäller, vid 40 lika så måste man vinna med 2 bollar precis som i tennis.

• Vi spelar 3 set eller så långt vi hinner. Skulle ni hinna klart 3 set innan tiden är slut fortsätter ni givetvis att spela utan att det räknas in i seriespelet tills tiden är slut.

• Vid 6 lika i ett set spelas tiebreak till 7 vunna poäng (man måste vinna med 2 poäng).

Poängberäkning

• Varje vunnet ’fullbordat set’ ger 3 poäng.

• Blir det lika i sista setet får båda lagen 1 poäng.

• Varje vunnet ’ofullbordat set’ , tex 3-1, ger 1 poäng.

• För att få poäng för vunnen match måste man vinna två set.

Exempel

Finns det tid kvar så fortsätter spelet med ett 3:e set även om ett lag vunnit de 2 första seten.

Ex: 6-3, 6-0, 2-1 ger 7 poäng till segrarna.

Ex: 7-6, 4-4 ger 4 poäng till segrarna och 1 poäng till förlorarna.

Vinner ett lag med 3 fullbordade set så får laget 9 poäng.

Alla games räknas in i vunna och förlorade games.

Tabellplacering

• Tabellplacering vid samma poäng avgörs via gameskillnad.

• Varje lag dömer på sin sida.

• WO: Om ett av lagen inte kan ställa upp trots upprepade försök att hitta lämplig tid så anses det andra laget ha segrat med 6-0, 6-0, 6-0.

Resultatet rapporteras på samma sätt som övriga matcher.

Flytta speltiden

Om ett lag inte kan spela på bokad tid så får han kontakta motståndarna och försöka komma överens om annan tid.

Ombokning ska göras under ’Boka matcher’ i tävlingsmenyn!

Man får endast boka 90min banor.

OBS! Matchen måste spelas innan 27  Juni. Om inte så gäller wo!

Rapportera resultatet

Vinnande spelare ansvarar för att resultatet fylls i på internet/ Bokningssidan.

Se ’Ange resultat’ i menyn.

Reserver

Ett lag får vid förhinder sätta in en reserv. Det behöver inte anmälas, men en spelare får bara representera ett och samma lag. ( man får ta in en spelare från en lägre serie tex. de som spelar i division 1 får ta in en reserv från division 2 men inte tvärtom.)

Tabeller

Tabeller skapas automatiskt och kan ses av alla i klubben.

Se ’Tabeller’ i menyn.

I övrigt gäller det att hålla sig till padels generella regler och se till att ha riktigt roligt!

Har ni några frågor är det bara att höra av er till mig (Niclas) på 0730606381 eller info@hjopadel.se

Lycka till!

Tävlingsledningen

// Niclas

Kategorier
Okategoriserade

Nu börjar vi med seriespel!

Nu drar vi igång seriespelet!

Många har frågat efter det och vi har lyssnat på er och känner att nu kan vi äntligen dra igång seriespelet! Smittspridningen har nu minskat så pass här i Hjo att vi känner oss trygga med att dra igång seriespelet då Hjo Kommun åter har öppnat upp guldkrokshallen och fotbollsplanerna. 

Varför ska du anmäla dig och vara med i seriespelet här i Hjo?

1, Vi kommer spela seriematcherna måndagar-torsdag 1630-1800, 1800-1930 och 1930-2100 ( alternativt 2100-2230 om det skulle bli många lag anmälda) vilket av de flesta anses som de bästa och populäraste tiderna. 

2, Matchtiden är 1,5 timme vilket är den speltid de flesta föredrar då de tycker att 1 timme är för kort som är den tid många andra serier runt om i skaraborg spelar sina matcher.

3, Man kommer få en tid tilldelat till sig och om tiden ej passar är det fritt att byta till övriga lediga 1,5h timmar som passar båda lagen.

4, Kostnad per lag och serie är 2000kr /lag och serie. I detta ingår 10,5 timmars speltid, anmälningsavgift på 50 kr (avgift bokningssidan tar för seriespel) vilket gör att man får 10% rabatt på speltiden! Det är alltså billigare och vara med i seriespelet än att bara boka tider och spela!!! ( 8 lag per serie). Skulle det bli 7 lag i någon serie så kommer 270 kr dras av det vill säga kosta 1730 kr/lag och skulle det bli 9 lag  läggs 270 kr på anmälningsavgiften och kosta 2270 kr/lag. Målet är att vara 8 lag/division men kan bli 7-9 beroende på hur många som anmäler sig. 

Hur anmäler jag mig?

Du mailar in ditt och din partners namn samt eran nivåer, vad ni vill att ert lag ska heta och vilken serie ni vill delta i till info@hjopadel.se

Hur gör jag om saknar en partner?

Det enklaste sättet att söka en partner att spela seriespelet ihop med är att söka en partner i “Padel i Hjo” gruppen på facebook, “Padelpoolen Skaraborg” gruppen på facebook eller i “Hjo” gruppen på facebook. Skriv då vilken nivå du är på och till vilken serie du söker en partner. Vi kommer att ha 3 olika serier. En för herrar, en för damer och en mixed (där spelar men en kille och en tjej i lag).

Sista anmälningsdag är måndagen den 10/5.

Seriespelet startar v20.

Har ni några frågor är det bara att kontakta mig (Niclas) på 0730606381 eller maila till info@hjopadel.se

// Niclas

Kategorier
Okategoriserade

Ny tränare!!!

Hjo Padel är stolta att presentera vår nya tränare Erik Franssohn! Erik har alltid spelat fotboll men har under de senaste åren sadlat om till Padel och tillhör det absoluta toppskiktet här i Skaraborg! Erik kommer från och med nästa vecka hålla i nybörjarträningar för nivå 1-4. Nästa vecka kommer han hålla i 2 träningar torsdagen den 6/5 kl 18.00-19.00 och 19.00-20.00. I varje träningsgrupp finns det 4 platser. En plats kostar 225kr/ deltagare. För att anmäla er till nybörjarträningarna går ni in på aktiviteter sen bokar ni den tid som passar er bäst. Skulle ni vara intresserade av personlig träning antingen själva eller i grupp eller har några frågor så kontakta Erik på 0733874511 eller på tranare@hjopadel.se 🎾🎾

// Niclas

Kategorier
Okategoriserade

Nu börjar vi med Americano!

I Americano spelar alla med med alla 32 bollar var. Det är en väldigt rolig tävlingsform där man hela tiden spelar med en ny partner och hela tiden möter nya motståndare. Ett trevligt sätt att träna sin padel och träffa nya spelare.

Varje vunnen boll räknas och man samlar poäng individuellt.

Här deltar spelare som är nybörjare till de lite mer erfarna. Americano är ett utmärkt sätt att träffa nya spelare och utöka ditt padelnätverk och skaffa nya padelvänner för att sedan även kunna spela egna matcher tillsammans med. Vem vet du kanske till och med hittar din nya padelpartner att spela seriespel tillsammans med. För att veta vilken nivå du är kolla beskrivningen i Padel i Hjo gruppen på facebook eller på hjopadel.se under rubriken VAD ÄR PADEL?

Varför ska du spela americano hos oss i Hjo?

1,  Vi tar ALDRIG ut några extra avgifter för administration eller bollar som de gör på många andra ställen runt om i skaraborg utan du betalar endast för speltiden. Vi ser ALLTID till att vi har nya fräscha bollar till alla Americanos!

2, Vi har alltid någon på plats som hjälper till med att lägga in resultat, förklarar hur det går till och kan komma med tips och råd för att förbättra ditt spel.

3,Vi har skaraborgs högsta Padelhall med en takhöjd på 13 meter och banor och matta från den officiella banleverantören av WPT (World Padel Tour).

Hur anmäler du dig?

Du klickar på aktiviteter inne på bokningssidan och där under ligger just nu 2 st Americanos.

En för herrar Nivå 3-5 och en för damer nivå 1-4.

Herrarna spelar tisdagen den 20/4 kl 19-21 och damerna torsdagen den 22/4 19-21.

Kostnad 200kr/person.

//Niclas