Nu börjar vi med Americano!

I Americano spelar alla med med alla 32 bollar var. Det är en väldigt rolig tävlingsform där man hela tiden spelar med en ny partner och hela tiden möter nya motståndare. Ett trevligt sätt att träna sin padel och träffa nya spelare.

Varje vunnen boll räknas och man samlar poäng individuellt.

Här deltar spelare som är nybörjare till de lite mer erfarna. Americano är ett utmärkt sätt att träffa nya spelare och utöka ditt padelnätverk och skaffa nya padelvänner för att sedan även kunna spela egna matcher tillsammans med. Vem vet du kanske till och med hittar din nya padelpartner att spela seriespel tillsammans med. För att veta vilken nivå du är kolla beskrivningen i Padel i Hjo gruppen på facebook eller på hjopadel.se under rubriken VAD ÄR PADEL?

Varför ska du spela americano hos oss i Hjo?

1,  Vi tar ALDRIG ut några extra avgifter för administration eller bollar som de gör på många andra ställen runt om i skaraborg utan du betalar endast för speltiden. Vi ser ALLTID till att vi har nya fräscha bollar till alla Americanos!

2, Vi har alltid någon på plats som hjälper till med att lägga in resultat, förklarar hur det går till och kan komma med tips och råd för att förbättra ditt spel.

3,Vi har skaraborgs högsta Padelhall med en takhöjd på 13 meter och banor och matta från den officiella banleverantören av WPT (World Padel Tour).

Hur anmäler du dig?

Du klickar på aktiviteter inne på bokningssidan och där under ligger just nu 2 st Americanos.

En för herrar Nivå 3-5 och en för damer nivå 1-4.

Herrarna spelar tisdagen den 20/4 kl 19-21 och damerna torsdagen den 22/4 19-21.

Kostnad 200kr/person.

//Niclas

Dela nyheten i sociala medier

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn